Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji sali sprzedaży
Opis
Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji sali sprzedaży
Powierzchnie na sali sprzedaży powinny być czyszczone ze szczególną dbałością. Ze względu na publiczny charakter miejsca i kontakt z żywnością, czystość powinna być na bieżąco nadzorowana. Instrukcja BHP mycia i dezynfekcji sali sprzedaży zawiera opis procedur, do których przestrzegania zobligowani są wszyscy pracownicy punktu gastronomicznego. Tablica BHP wskazuje na obowiązujące wymogi higieny w kontekście sanitarnym.
Zachowanie czystości na sali sprzedaży zapobiega rozprzestrzenianiu się wirusów i bakterii. Właściwą metodę mycia oraz jej częstotliwość opisuje instrukcja BHP mycia i dezynfekcji sali sprzedaży. Znak BHP określa również prawidłowy sposób obchodzenia się ze środkami chemicznymi oraz wskazuje na konieczność stosowania środków ochrony osobistej. Oferowana tablica informacyjna zawieszona w widocznym dla pracowników miejscu ułatwi egzekwowanie nałożonych na sektor spożywczy norm sanitarnych. Oferujemy format 24,5 cm x 35 cm. Nasza tabliczka bezpieczeństwa wykonana jest z trwałego materiału.