Instrukcja BHP dla osób zatrudnionych na składach odbioru buraków cukrowych
Opis
Instrukcja BHP – składy buraków cukrowych
Pracownicy zatrudnieni na składach buraków cukrowych zobowiązani są do przestrzegania surowych norm sanitarnych. Ważne w kontekście zachowania trwałości jest prawidłowe składowania i magazynowanie buraków. Instrukcja BHP dla osób zatrudnionych na składach odbioru buraków cukrowych wskazuje na najważniejsze procedury obowiązujące na składach. Tablica BHP powinna zostać umieszczona w widocznym miejscu dla wszystkich pracowników magazynu.
Instrukcja BHP prawidłowego składowania buraków cukrowych
Buraki cukrowe to surowiec poddawany dalszej obróbce w celu uzyskania końcowego produktu. Transport i magazynowanie wpływa na jakość ostatecznego produktu i surowca. Instrukcja BHP dla osób zatrudnionych na składach odbioru buraków cukrowych określa prawidłowy sposób przechowywania warzyw oraz wskazuje na optymalne temperatury, jakie powinny być zachowane na składzie. Oferowany znak BHP powstał w oparciu o obowiązujące przemysł spożywczy normy i kryteria higieny. Udostępniamy format 24,5 cm x 35 cm.