Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny do mielenia mięsa - Wilk
Opis
Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny do mielenia mięsa – Wilk
Przemysłowe wilki do mielenia mięsa to funkcjonalne maszyny charakteryzujące się szybkością i precyzją pracy. Używane są w restauracjach, pizzeriach, na stoiskach mięsnych w sklepach spożywczych oraz wielu punktach żywienia zbiorowego. Zawsze w niewielkiej odległości od maszyny powinna znaleźć się instrukcja BHP przy obsłudze maszyny do mielenia mięsa, która określa zasady bezpiecznej pracy. Tablica BHP wskazuje na czynniki niebezpieczne oraz określa sposób postępowania w razie wypadku.
Instrukcja BHP przy obsłudze maszyny do mielenia mięsa informuje pracowników o obowiązujących ich procedurach związanych z czyszczeniem i serwisowaniem urządzenia. Wskazuje też na prawidłową ścieżkę postępowania w razie podejrzenia nieprawidłowości w działaniu sprzętu. Oferowany znak BHP powstał na podstawie najważniejszych zasad prawidłowej eksploatacji maszyny zawartych w specyfikacji technicznej. Nasza tablica informacyjna ma format 24,5 cm x 35 cm i charakteryzuje się wysokiej jakości, odpornym na czynniki zewnętrzne nadrukiem.